Service

Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 streven wij naar een hoge kwaliteit, zowel van onze producten als onze service en onderhoud. Voor het goed functioneren van iedere machine is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. Daar zorgen wij graag voor. Ook kunnen onze servicemonteurs op aanvraag een instructie geven aan uw personeel over het correcte gebruik van uw machine op maat. Zo wordt uw machine altijd op de juiste manier ingezet, waardoor hij zo lang mogelijk mee gaat.

Machine onderhoud

Na de levering van onze installaties verzorgen wij ook graag het onderhoud. Uw machine heeft om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Deze benodigde onderhoudsinterval is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Weersomstandigheden
  • Binnen of buiten gebruik
  • Omgevingstemperatuur
  • Soort industrie
  • Slijtageonderdelen
  • Het aantal bedrijfsuren (bijvoorbeeld 8 uur per dag of 24/7)

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan die hierop aansluiten. Hierin zitten in ieder geval de wettelijk verplichte functionele belastingproef en een uitgebreid inspectierapport. In het inspectierapport loopt onze monteur een checklist voor machine onderhoud af. Ook krijgt u altijd een reparatieadvies van onze servicemonteur. Die reparaties nemen wij ook graag op ons, zodat uw machine altijd naar behoren functioneert. Kijk voor meer informatie op onze onderhoudspagina.

Offerte aanvragen?

Bij MHZ kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Reserveonderdelen nodig?

Heeft u een reserveonderdeel nodig? Dan leveren wij die graag aan u. Wij adviseren onze klanten om de reserveonderdelen bij ons te bestellen, zodat u zeker bent dat uw machine goed functioneert en lang meegaat. Ook verzorgen onze servicemonteurs graag de daaropvolgende reparatie.

Storing? Wij lossen het op!

Heeft u onverhoopt een storing? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0) 547 333 305. In sommige gevallen is het mogelijk om uw storing telefonisch op te lossen. Is dit niet het geval, dan komt één van onze servicemonteurs bij u langs voor een servicedienst. De servicewagens zijn standaard uitgerust met de meest voorkomende onderdelen, zodat een eenvoudig probleem snel is opgelost. Met een van onze onderhoudscontracten kunt u de kans op storingen minimaliseren.

Meer weten?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw machine? Neem dan contact op met ons team via ons contactformulier of ons telefoonnummer +31 (0) 547 333 305. Wij voorzien u dan graag van meer informatie en bespreken graag met u de mogelijkheden.