Service

Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 streven wij naar een hoge kwaliteit, zowel van onze producten als onze service. Voor het goed functioneren van iedere machine is goed onderhoud en service belangrijk. Wij willen graag een goede service verlenen waar u als klant tevreden over bent. Op aanvraag kunnen onze servicemonteurs ook instructie geven aan uw personeel over het correcte gebruik van de machine. Zo wordt uw machine altijd op de juiste manier ingezet, waardoor de machine zo lang mogelijk mee gaat.

Wij verzorgen graag onderhoud en service

Na de levering van onze installaties verzorgen wij graag het onderhoud en de service. De benodigde onderhoudsinterval is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Weersomstandigheden
  • Binnen of buiten gebruik
  • Omgevingstemperatuur
  • Soort industrie
  • Slijtageonderdelen
  • Het aantal bedrijfsuren (bijvoorbeeld 8 uur per dag of 24/7)

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen, uw installaties onderhouden naar de minimaal wettelijke eis of naar wens van de klant. Hierover geven wij u graag een passend advies.

Laat de complete machine service aan ons over

Na de ingebruikname van de machine, voorzien wij u graag van machine service. Onze servicemonteurs verrichten onderhoud, reparatie en kunnen uw machine keuren indien vereist of gewenst. Zo kunt u altijd veilig werken! Verder zijn al onze machines voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en CE-markering.

Reserveonderdelen nodig?

Wij zijn in staat om reserveonderdelen te leveren voor al onze machines. Voor het optimaal functioneren van de machines, adviseren wij onze klanten om reserveonderdelen bij ons te bestellen.

Storing? Wij lossen het op!

Neem bij een storing contact met ons op: +31 (0) 547 333 305. Als machinefabriek streven wij naar een goede service en doen er alles aan om u zo snel mogelijk verder te helpen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om problemen telefonisch op te lossen. Is dit niet het geval, dan komt één van onze servicemonteurs bij u langs. De servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende onderdelen, zodat een eventuele stilstand zo snel mogelijk verholpen is. Om storing te voorkomen is het raadzaam om een onderhoudscontact bij ons af te sluiten.

Vragen over onderhoud en service?

Neem bij vragen over onderhoud en service van uw machine contact op met ons team. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze machine service.