Besturing

Om een machine goed te laten functionering is een goede besturing noodzakelijk. De besturing zorgt ervoor dat de machine precies en veilig doet waarvoor deze ontworpen is. Afhankelijk van de complexiteit van de machine worden de bewegingen uitgevoerd door pneumatiek, hydrauliek en motorreductoren. Alle machines van MHZ worden voorzien van een passende besturing op maat. Zo sluit de machine altijd perfect aan bij uw situatie.

Kastenbouw

Vanuit de engineering ontwerpen wij een elektrisch schema, waarmee de kast wordt opgebouwd. Van een eenvoudige klemmenkast tot volledig industrieel besturingspaneel. Aanvullende eisen zoals draadcodering of UL CSA norm is mogelijk.

Uw machine compleet bekabeld

Wij voorzien al onze machines van een complete bekabeling. Voor de industrieën waaraan MHZ veelal levert is een robuuste bescherming nodig van de kabels. Doordat wij veel machines en constructies leveren van A tot Z, kunnen wij hier tijdens de engineering al rekening mee houden. Het grootste deel van de bekabeling wordt geïnstalleerd tijdens het assembleren. Afhankelijk van de situatie wordt het laatste deel van de bekabeling uitgevoerd tijdens de montage op locatie.

Machine software voor een optimaal functioneren

Iedere machine wordt op maat gemaakt voor de klant en daarmee dus ook alle software. Zeker als een machine wordt gebruikt als onderdeel van een grotere installatie is het van belang dat de signaal uitwisseling tussen de machine en de installatie goed is. Alleen zo kan de machine optimaal functioneren.

Turn-key of inbedrijfstelling op locatie

Kleinere of eenvoudige machines worden bij MHZ volledig getest en turn-key afgeleverd. Doordat onze installaties soms onderdeel zijn van een grotere productielijn worden de machines vooraf zoveel mogelijk bij MHZ getest, maar aansluitend door onze servicemonteurs op locatie in bedrijf gesteld.

Meer informatie over onze machinebesturing

Wij leveren de besturing veelal als onderdeel van een complete machine of constructie. Neem voor meer informatie contact met ons op.