Laswerk

Bent u op zoek naar gecertificeerd laswerk met hoge kwaliteit? Bij machinefabriek MHZ helpen wij u graag verder. Als bedrijf zijn wij ISO 3834-2 gecertificeerd. Met dit certificaat tonen wij aan hoogwaardige kwaliteit lasconstructies te leveren. Daarnaast kunnen wij ook veilig lassen voor kritische sectoren, zoals heavy lifting en offshore. Middels een audit worden wij ieder jaar gecontroleerd door Loyd’s. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit laswerk.

Van klein tot groot

Als veelzijdige machinefabriek produceren wij halffabricaten, machinedelen, maar ook complete eindproducten. Zo hebben wij ervaring om kleine producten, maar ook extreem grote producten te lassen en te handlen. Eén van de grotere machines die wij tot nu hebben geproduceerd was voor onze zusterorganisatie Aerolift. Het ging om vacuüm heftoestel met een lengte van 24 meter! Dit enorme vacuüm heftoestel wordt gebruikt voor het heffen van staalplaten tot wel 70 ton.

Onze hefmogelijkheden zijn twee bovenloopkranen met een hefvermogen van ieder 10 ton. De deurafmeting van onze hal is 6 x 4,5 meter. Wij ontwikkelen en bouwen machines voor verschillende industrieën, zoals de metaalindustrie, betonindustrie, betonstaal verwerkende industrie, papierindustrie en houtindustrie. Staat uw industrie niet in dit rijtje? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze ervaring en kennis binnen uw industrie.

Lassen van ronde producten

Voor het lassen van ronde producten gebruiken wij een lasmanipulator of lasrolstelling. De kleinere producten lassen wij op de lasmanipulator en de grotere producten op de lasrolstelling. Door de constante draaisnelheid ontstaat een mooi lasuiterlijk met een hoge kwaliteit als resultaat. Wij hebben twee lasmanipulatoren met een diameter van minimaal circa 40 mm en maximaal circa 1.500 mm. Voor de lasrolstellingen geldt een capaciteit van maximaal 10 ton en een diameter van minimaal circa 150 mm en maximaal circa 2.000 mm.

Nabewerking met onze persmachines

Na het lasproces kunnen wij gelaste constructiedelen richten met onze persmachines. Onze kleine persmachine is uitsluitend geschikt voor kleine lasonderdelen richten en voor het inpersen van lagers. De grote persmachine heeft een capaciteit van 110 ton en een tussenbreedte van 1.100 mm met een hoogte van maximaal 1.000 mm.

Uw constructie of machine van A tot Z gerealiseerd?

Wij zijn een veelzijdige machinefabriek. Door de jaren hebben wij vakkennis opgedaan binnen verschillende industrieën. Naast productbewerkingen zoals laswerk, plaatwerk, verspanen, machineconstructie en assemblage, kunt u bij ons ook terecht voor het leveren van complete machines of machineonderdelen. Wij zijn in staat om machines van A tot Z te realiseren. Van engineering en productie tot en met de installatie en de inbedrijfstelling.

Wilt u graag meer informatie over ons laswerk?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons gecertificeerde laswerk. Ons team helpt u graag met uw vraag.