Machineconstructie

De machineconstructie bij machinefabriek MHZ is zeer veelzijdig. Iedere machine kent zijn eigen specificaties, waardoor de machineconstructie nauwkeurig moet worden afgestemd. Alleen zo doet de machine uiteindelijk ook waarvoor die bedoeld is. Wij ontwikkelen en bouwen machines voor verschillende industrieën, zoals de metaalindustrie, betonindustrie, betonstaal verwerkende industrie, papierindustrie en houtindustrie. Daarbij kunt u denken aan machines en machineonderdelen, maar ook aan complete productlijnen. Wij kunnen uw product van A tot Z produceren; Van engineering tot en met de installatie en service.

Machines op maat

Machinefabriek MHZ is een zeer veelzijdig bedrijf met vakkennis binnen verschillende industrieën. Al onze machines worden op maat gemaakt voor de klant. Bij ons kunt u terecht voor de productie van zowel enkelstuks als seriematig werk.

Offerte aanvragen?

Bij MHZ kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Machineconstructie bij MHZ

In de basis zijn wij een veelzijdige machinefabriek met een jarenlange ervaring. Zo beheersen wij binnen onze fabriek diverse productbewerkingen. Naast dat wij machines produceren en compleet afmonteren, verzorgen wij de engineering en indien nodig de montage bij de klant. De afdeling engineering is ondergebracht bij onze zusterorganisatie Aerolift Industrials B.V.. Door onze nauwe samenwerking verlopen de processen van tekening naar productie zeer vloeiend. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en efficiëntie. De montage verzorgen wij op locatie met drie goed uitgeruste bussen.

De werken binnen MHZ

  • Zagen
  • Afbramen
  • Verspanen
  • Ponsen
  • Buigen
  • Knippen, kanten
  • Samenstellen
  • Lassen
  • Richten

Onderhoud en service

Nadat wij een machine hebben geleverd verzorgen wij graag het onderhoud en de service. Zo kunt u desgewenst kiezen uit één van onze serviceabonnementen. Onze servicemonteurs verrichten onderhoud en kunnen uw machine keuren indien vereist of gewenst. Daarnaast kunnen wij uw machines keuren op elektrisch gebied volgens de NEN 3140. Zo kunt u altijd veilig werken! Verder zijn al onze machines voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en CE-markering.

Meer weten over onze machineconstructie?

In de loop van de jaren heeft ons team vakkennis ontwikkeld binnen veel verschillende industrieën. Bent u benieuwd wat onze ervaringen zijn met machineconstructies binnen uw industrie? Neem gerust contact op met ons team van specialisten.