Disciplines

Bent u op zoek naar een machinebouwer? MHZ is een zeer veelzijdige machinefabriek. Wij helpen u graag bij de constructie van complete machines en/of machineonderdelen. Binnen onze machinefabriek produceren wij machines van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Productbewerkingen binnen onze machinefabriek

Engineering is ondergebracht bij onze zusterorganisatie Aerolift Industrials B.V.. MHZ en Aerolift zijn nauw met elkaar verbonden en alle projecten die Aerolift ontwerpt worden bij MHZ gerealiseerd. Binnen onze machinefabriek kunnen wij alle productbewerkingen uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor het verspanen van verschillende metalen en staal. Verder verzorgen wij las- en constructiewerk, en ontwikkelen wij de besturing van onze machines.

Offerte aanvragen?

Bij MHZ kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Assembleren en monteren

Iedere machine door ons geproduceerd en geassembleerd wordt getest en volgens protocol gecontroleerd. Vervolgens gaat het product op transport naar de klant. Afhankelijk van de vorm van het transport wordt bepaald of het toestel bij ons gereed wordt gemaakt of op locatie geassembleerd en in bedrijf gesteld.

Laat de complete service aan ons over

Nadat wij een machine hebben geleverd verzorgen wij graag het onderhoud en de service. Zo kunt u kiezen uit één van onze serviceabonnementen. De servicemonteurs verrichten onderhoud en kunnen uw machine keuren indien vereist of gewenst. Zo kunt u altijd veilig werken! Verder zijn al onze machines voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en CE-markering.

Storing? Wij helpen u snel weer op weg!

Neem bij een storing gerust contact met ons op. Als machinefabriek streven wij naar een goede service en doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om problemen telefonisch met u op te lossen. Is dit niet het geval, dan komt één van onze servicemonteur bij u langs. De servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende onderdelen, zodat een eventuele stilstand zo snel mogelijk is verholpen.