Assemblage

Een onmisbare productietechniek binnen onze machinefabriek is assemblage. Machine assemblage is de montage van verschillende onderdelen om de machine op te bouwen. Onze machines worden veelal compleet geassembleerd en getest binnen onze machinefabriek. Dit is echter niet altijd mogelijk, doordat een machine bijvoorbeeld functioneert als onderdeel van een grotere installatie. In deze gevallen wordt de machine zo ver mogelijk afgebouwd in onze machinefabriek om de montage tijden zo kort mogelijk te houden. Wij verzorgen dus assemblage op maat.

Turn-key levering

Veel van onze machines en constructies worden turn-key geleverd. Bij onze turn-key oplevering hoeft u als opdrachtgever vrijwel niets te doen. U voorziet ons van alle benodigde informatie en wij ontwerpen en produceren een geschikte machine of constructie. Wanneer de machine of constructie wordt geleverd is deze direct klaar voor gebruik. Afhankelijk van de situatie verzorgen wij eventueel ook de inbedrijfstelling, maar veelal hoeft de machine alleen op de energievoorziening te worden aangesloten.

Offerte aanvragen?

Bij MHZ kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Machine assemblage op maat

Wij assembleren onze machines zoveel mogelijk in onze fabriek. Dit is echter niet altijd mogelijk bij assemblage in de machinebouw. De machine kan onderdeel zijn van een grotere installatie, waardoor een servicemonteur de machine op locatie moet komen afmonteren. Soms zijn bepaalde machines te groot om als één geheel te worden getransporteerd. Als een machine niet volledig kan worden geassembleerd binnen onze machinefabriek, zorgt één van onze ervaren servicemonteurs voor de laatste assemblage bij u op het bedrijf en de montage.

Machines van A tot Z geleverd

Binnen MHZ beheersen wij verschillende productbewerkingen, zoals verspaning, machineconstructie, laswerk en plaatwerk. Daarnaast verzorgen wij ook de besturing van onze machines en alle onderhoud en service. Het onderdeel engineering is ondergebracht bij onze zusterorganisatie Aerolift Industrials B.V.. Onze bedrijven zijn nauw met elkaar verbonden en alle projecten van Aerolift worden bij MHZ gerealiseerd. Naast het ontwerp en de productie kunnen wij ook het transport regelen. Zo werken wij al jaren samen met een transportbedrijf uit de omgeving.

Meer informatie?

Heeft u een bepaalde machine nodig en wilt u graag weten of wij als machinefabriek ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan graag contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op +31(0)547 333305.

Als u voor een korter project een machine nodig heeft, verhuren wij ook enkele vacuüm heftoestellen. Neem graag contact met ons op voor de mogelijkheden.