Assemblage

Onze machines worden veelal compleet geassembleerd binnen onze machinefabriek. De machines worden dan volledig afgebouwd en getest. Dit is echter niet altijd mogelijk doordat een machine bijvoorbeeld functioneert als onderdeel van een grotere installatie. In deze gevallen wordt de machine zover mogelijk afgebouwd in onze machinefabriek om de montage tijden zo kort mogelijk te houden.

Turn-key levering

Veel van onze machines en constructies worden turn-key geleverd. Bij onze turn-key oplevering hoeft u als opdrachtgever vrijwel niets te doen. U voorziet ons van alle benodigde informatie en wij ontwerpen en produceren een geschikte machine of constructie. Wanneer de machine of constructie wordt geleverd is deze direct klaar voor gebruik. Afhankelijk van de situatie verzorgen wij eventueel ook de inbedrijfstelling, maar veelal is er sprake van plug-and-play.

Machine assemblage bij MHZ

Zoals eerder vermeld assembleren wij onze machines zoveel mogelijk in onze fabriek. Zo hoeft u als klant de machine alleen nog aan te sluiten op de bijbehorende energievoorziening. Dit is echter niet altijd mogelijk. De machine kan onderdeel zijn van een grotere installatie, waardoor een servicemonteur de machine op locatie moet komen afmonteren. De oorzaak kan ook liggen aan de omstandigheden. Zo zijn sommige machines te groot om als één geheel te worden getransporteerd. Als een machine niet volledig kan worden geassembleerd bij MHZ, zorgt één van onze ervaren servicemonteurs voor de inbedrijfstelling. Op locatie is er dan dus sprake van montage.

Machines en constructies van A tot Z geleverd

Binnen MHZ beheersen wij verschillende productbewerkingen, zoals verspaning, machineconstructie, laswerk en plaatwerk. Daarnaast verzorgen wij ook de besturing van onze machines en alle onderhoud en service. Het onderdeel engineering is ondergebracht bij onze zusterorganisatie Aerolift Industrials B.V.. Onze bedrijven zijn nauw met elkaar verbonden en alle projecten van Aerolift worden bij MHZ gerealiseerd. Naast het ontwerp en de productie kunnen wij ook het transport regelen. Zo werken wij al jaren samen met een transportbedrijf uit de omgeving.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u graag weten of wij als machinefabriek ook iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons team en informeer naar de mogelijkheden.