Engineering

Een belangrijk onderdeel van uw machinebouw op maat is machine engineering; dat is het startpunt van uw op maat gemaakte machine. Als machinefabriek is MHZ specialist in het produceren en installeren van machines en machineconstructies. Omdat engineering in machinebouw ook een specialisme is, hebben wij dit ondergebracht bij onze zusterorganisatie Aerolift Industrials B.V.. Onze organisaties werken nauw met elkaar samen om zo tot optimale resultaten te komen. Zo kunt u voor al uw machinebouw op maat terecht bij MHZ.

Machinebouw op maat

Over de jaren heeft MHZ een grote verscheidenheid van machineconstructies en machines geproduceerd. Denk aan betoninstallaties, handling systemen, transportbanden en overige machines die MHZ op maat heeft geproduceerd naar aanleiding van een klantvraag. Daarnaast ontwikkelen wij machines die functioneren als onderdeel van een grotere installatie.

Offerte aanvragen?

Bij MHZ kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Machine engineering

Voor de engineeringfase van uw op maat gemaakte machine, werken wij samen met onze zusterorganisatie Aerolift.Onze engineering is ondergebracht bij Aerolift. Zij hebben een jarenlange ervaring met klantspecifieke handling oplossingen binnen diverse industrieën. Denk aan de betonindustrie, staalindustrie, metaalindustrie, opslag en overslag, papierindustrie, tunnelbouw, stadionbouw, utiliteitsbouw, offshore en nog veel meer. Aerolift kan u ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten of een deel van een project. Als klant wordt u betrokken bij het hele engineeringstraject. Aerolift werkt met zowel 2D als 3D tekeningen, eindloze rekenmethodes, verschillende normeringen, enz.. Waarvoor wordt gekozen is geheel afhankelijk van de situatie en de eisen van de klant.

Uw product van A tot Z uitbesteden?

Onze zusterorganisatie Aerolift zorgt voor de engineering en MHZ zorgt voor de realisatie:

Service bij machinefabriek MHZ

Als machinefabriek vinden wij het belangrijk dat onze machines goed worden onderhouden. Om deze reden bieden wij altijd service op onze machines. Afhankelijk van de machine kunt u kiezen uit één van onze serviceabonnementen. De MHZ servicemonteurs verrichten onderhoud en kunnen uw machine keuren indien vereist of gewenst. Zo bent u altijd in staat om veilig te werken!

Storing? Neem bij stilstand contact op met onze storingsdienst!

Zijn er technische problemen met uw machine? Bel onze storingsdienst: +31 (0) 547 333 305. In sommige gevallen is het mogelijk om uw probleem telefonisch op te lossen. Is dat niet het geval, dan sturen wij zo snel mogelijk een servicemonteur bij u langs.

Benieuwd of onze engineering een oplossing heeft voor uw project?

Wilt u graag een project uitbesteden inclusief engineering? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden rondom onze engineering.