Montage

Als een machine of constructie niet volledig geassembleerd kan worden binnen onze machinefabriek, dan monteren wij deze op locatie bij de klant. Oftewel onze servicemonteurs zorgen voor de inbedrijfstelling. Met montage verstaan wij dus het in bedrijf stellen van een machine of constructie op locatie.

Machine als onderdeel van een grotere installatie

Wij leveren veel van onze machines turn-key. De machine is dan compleet geassembleerd binnen onze machinefabriek. Op locatie hoeft u de machine alleen nog aan te sluiten op de juiste energievoorziening. Wij leveren echter ook met regelmaat machines die slechts een onderdeel vormen van een grotere installatie. Denk bijvoorbeeld aan een betoncentrale. Wij leveren geen complete betoncentrales, maar wij leveren hiervan wel diverse onderdelen, zoals menginstallaties, doseerinstallaties, interne transportinstallaties, weegwagens, wachtbunkers, doseerbanden, cementwegers, kubeltransportwagen en weegwagenbanden.

Machine montage op locatie

Er zijn ook andere redenen om te kiezen voor montage op locatie. Denk bijvoorbeeld aan een machine die niet als geheel kan worden getransporteerd. Het kan ook zijn dat u als klant de voorkeur geeft aan een inbedrijfstelling door één van onze servicemonteurs. Zo kunnen onze servicemonteurs op aanvraag ook instructie geven aan uw medewerkers over het correcte gebruik van de machine. Zo wordt de machine altijd veilig gebruikt en gaat deze zo lang mogelijk mee.

Offerte aanvragen?

Bij MHZ kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Onderhoud en service door MHZ

Na het leveren van een machine verzorgen wij graag onderhoud en service. Onze servicemonteurs verrichten onderhoud, reparaties en kunnen uw machine keuren indien vereist of gewenst. Zo kunt u altijd veilig werken! Wij bieden diverse serviceabonnementen. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen, uw machines of installatie onderhouden naar de minimum wettelijke eis of naar wens van de klant. Wij geven hierover graag een passend advies. Bij ons kunt u bovendien terecht voor de reserveonderdelen van uw machine. Door reserveonderdelen via ons te bestellen blijft uw machine optimaal functioneren.

Bij storing helpen wij u snel weer op weg

Heeft uw machine een storing? Wij doen er alles aan om de machine zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren. In sommige gevallen kunnen wij problemen telefonisch al oplossen! Is dit niet het geval dan komt één van onze servicemonteurs zo snel mogelijk bij u langs. Om storing te voorkomen adviseren wij altijd om een onderhoudscontract met ons af te sluiten.

Wat kan machinefabriek MHZ voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat MHZ voor u kan betekenen. Neem contact met op met ons team.