Zuignap huren

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van een zuignap met een flinke hefcapaciteit? Dan bent u bij MHZ Machinery aan het juiste adres. Wij verhuren diverse soorten vacuüm heftoestellen met zuignappen. De hefcapaciteit van ons zwaarte huurtoestel is 10 ton. Maar naast verhuur kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakt vacuüm heftoestellen met zuignappen waarbij de hefcapaciteit kan oplopen tot wel 85 ton. Dus wat voor last u ook wilt verplaatsen, met de grote, sterke zuignappen van MHZ Machinery beschikt u altijd over een passende machine voor elke klus.

Verhuur van zuignappen en vacuüm heftoestellen

Heeft u een eenmalig project waarbij u een heftoestel met grote, sterke vacuüm zuignappen nodig heeft? Bij MHZ verhuren wij een breed aanbod vacuüm heftoestellen met zuignaptechniek, met verschillende mogelijkheden en uiteenlopende specificaties qua afmetingen en hefvermogen. Wij denken graag met u mee over de beste machine met zuignappen voor uw specifieke klus en situatie. Zo kunnen wij advies geven over welke machine in uw geval het meest geschikt is. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de huurmachine voor u te optimaliseren en met enkele aanpassingen geschikt te maken voor uw situatie. Zo zijn alle huurtoestellen voorzien van standaard zuignappen, maar wij hebben ook alternatieve zuignappen op voorraad. Daarnaast kunnen wij indien gewenst speciaal voor u zuignappen op maat maken. Het kan zijn dat hier dan wel extra kosten aan zijn verbonden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Vacuüm zuignap en heftoestel: ideale hefoplossing

Vacuüm zuignappen en heftoestellen zijn ideaal als hefoplossing om een last veilig en zonder risico’s op beschadiging te verplaatsen. Ze zijn uitermate geschikt om zware lasten te hijsen of heffen op een veilige en gecontroleerde manier. Door gebruik te maken van zuignappen en de vacuüm heftechniek kan ieder product met een luchtdicht oppervlak eenvoudig en snel worden gehandled. Denk bijvoorbeeld aan producten met een plat oppervlak, zoals betonplaten of metaalplaten, maar ook aan buizen en zelfs architectonische ontwerpen. Handlen met vacuüm is eenvoudig, snel en zeer veilig. Bovendien heeft u minder mankracht nodig en blijft het product onbeschadigd. Heftoestellen met grote, sterke zuignappen die gebruik maken van vacuümtechniek zijn echte alleskunners, waarmee u gemakkelijk en veilig kunt werken in uiteenlopende projecten.

Veilig handlen met grote, sterke zuignappen

Handlen met zuignappen en vacuümtechniek is eenvoudig, snel en zeer veilig. Zo signaleren de Aerolift vacuüm heftoestellen continu of de veilige status nog actief is. Het vacuümniveau is zichtbaar op een vacuümmeter, waardoor de operator altijd weet of het veilig is om te heffen. Bovendien geeft het heftoestel zelf een zichtbaar en hoorbaar alarm zodra het vacuümniveau onder de 80% daalt. In geval van stroomuitval zijn de heftoestellen zo gedimensioneerd dat het minimaal 20 minuten duurt voordat het vacuümniveau zijn halfwaarde bereikt. Zo heeft u voldoende tijd om corrigerende maatregelen te treffen.

Bent u op zoek naar een vacuüm zuignap op maat?

Voor meer informatie over het huren van onze hefoplossingen of het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team. Wij geven u graag advies over welke vacuüm zuignap of handling systeem geschikt is voor uw project.