Vacature Verspaner

Kom jij als Veelzijdige Verspaner ons gezellige team versterken?

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerkoplossingen in de machinebouw. Wij realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen.

Wie we zoeken

Een enthousiaste Verspaner die op zoek is naar een veelzijdige uitdaging. Iemand die met zijn handen maakt wat zijn ogen op de werktekening zien. Bij ons krijg je een compleet tekenpakket waarmee je aan de slag kunt. Je weet dus waar je aan gaat werken. Zo zie je direct wat prioriteit heeft en kun je naar eigen inzicht bepalen waarmee je als eerste aan de slag gaat. Zo ga je draaien, frezen, kotteren, boren, tappen, zagen. Net wat nodig is om de juiste machineonderdelen te maken.

Je collega’s zijn altijd in de buurt. Het gevoel dat we het echt samen doen is groot. Evenals het meedenken in passende oplossingen om het soms net even anders aan te pakken. Zo breng je met elkaar ieder project tot een mooi eindresultaat.

Wil je dit? En heb je verder

  • Kennis en ervaring met CNC draaien (FANUC besturing)
  • Kennis en ervaring met conventioneel draaien, frezen en kotteren
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om jezelf verder te ontwikkelen
  • Zin om met veel plezier samen te werken met leuke collega’s

Enthousiast om bij ons aan de slag te gaan als Verspaner?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou als Verspaner niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Tom Zwienenberg naar tzwienenberg@mhzbv.nl.

Bekijk al onze vacatures