Maatregelen Coronavirus

Beste relatie,

Momenteel grijpt het Coronavirus (COVID-19) om zich heen in Nederland. Onze overheid heeft vergaande maatregelen doorgevoerd om de verspreiding zoveel mogelijk te beperken.

Om onze relaties, medewerkers en iedereen om ons heen te beschermen volgen wij de adviezen en richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Wij doen echter ons uiterste best om onze productie gewoon te blijven voortzetten.

Voor de komende periode is onze bedrijfsvoering als volgt aangepast:

  • Afspraken met externen worden zoveel mogelijk via telefoon of video-conferentie gedaan.
  • Wij verzoeken eenieder ons bedrijf niet onaangekondigd te bezoeken. Wenst u toch een persoonlijke afspraak neem dan eerst telefonisch contact met ons op (0547 33 33 05). Bij aankomst op ons terrein dient u zich eerst te melden bij de receptie.
  • Vooralsnog zijn leveranciers en transporteerders welkom op ons terrein. Wel verzoeken wij deze bezoekers om achter de kettinkjes te blijven en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Houd te allen tijde anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Bij storing aan één van onze machines, of die van onze zusterbedrijven Aerolift Industrials B.V. en UBO Engineering B.V., kunt u ons zoals altijd bereiken via 0547 33 33 05. Mogelijk kunnen wij u telefonisch weer op weg helpen en indien nodig komt er een servicemonteur bij u langs.

Alvast bedankt voor uw begrip. Wij wensen u veel steun en goede zorg in deze onzekere periode. Voor nu vertrouwen wij erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Wij houden het nieuws en de ontwikkelingen over het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Indien nodig voeren wij verdere maatregelen door in onze bedrijfsvoering. Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

 

Machinefabriek MHZ