Metaalbewerking

Als machinebouwer is metaalbewerking bij MHZ aan de orde van de dag. Onze disciplines zoals plaatwerk en laswerk, zetten we in om nieuwe apparaten te bouwen. Maar uw vraag hoeft niet een nieuw apparaat te zijn. U kunt bij ons ook terecht voor enkel metaalbewerking. Bijvoorbeeld voor het bewerken van uw eigen plaatwerk. Bent u op zoek naar gecertificeerd laswerk met hoge kwaliteit? Ook daar helpen we u graag mee. Binnen onze machinefabriek verspanen wij verschillende metalen in bijvoorbeeld S235, S355, 42CrMo4V, C45.

Plaatwerk

Bij MHZ zijn wij in staat om diverse plaatbewerkingen uit te voeren. Meestal als onderdeel van ons productieproces. Vanwege onze ervaring zijn wij in staat u te helpen met een oplossing op maat. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Wij gebruiken de volgende technieken voor de bewerking van plaatwerk: knippen, kanten/zetten, walsen, ponsen, sjabloon snijden en laseren.

Laswerk

Als veelzijdige machinefabriek produceren wij halffabricaten, machinedelen, maar ook complete eindproducten. Zo hebben wij ervaring om kleine producten, maar ook extreem grote producten te lassen en te handlen.

Voor het lassen van ronde producten gebruiken wij een lasmanipulator of lasrolstelling. Na het lasproces kunnen wij gelaste constructiedelen richten met onze persmachines.

Verspanen

Bij MHZ verspanen wij verschillende metalen en staal. Afhankelijk van het doel wordt gekozen voor één van de verschillende verspaningstechnieken:

  • Zagen
  • Boren
  • Tappen
  • Draaien
  • Frezen
  • Kotteren
  • Spiebaan steken
  • Gasdraad snijden

Lees meer over onze verspaningstechnieken.

Disciplines

Binnen onze machinefabriek produceren wij machines van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Productbewerkingen binnen onze machinefabriek

Engineering is ondergebracht bij onze zusterorganisatie Aerolift Industrials B.V. MHZ en Aerolift zijn nauw met elkaar verbonden en alle projecten die Aerolift ontwerpt worden bij MHZ gerealiseerd. Binnen onze machinefabriek kunnen wij alle productbewerkingen uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor het verspanen van verschillende metalen. Verder verzorgen wij las- en constructiewerk, en ontwikkelen wij de besturing van onze machines.

Meer informatie over metaalbewerking?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze metaalbewerking. Ons team helpt u graag met uw vraag.