Harrie met pensioen

Vorige week vrijdag 16 juli 2021 hebben wij samen met Harrie van Dekke zijn pensioen ingeluid. Een gezellig en memorabel afscheid!

Een bijzonder sollicitatieverhaal

Harrie is begin jaren 70 aan het werk gegaan voor Henk Zwienenberg. Een verhaal dat zeker het vertellen waard is!

Harrie en zijn kameraad Richard Eijsink kwamen bij Henk voor werk. Speciaal voor de gelegenheid had Harrie een nette broek uit de kast van zijn broer getrokken. Op dat moment had Henk maar één medewerker nodig, dus hij kwam met het volgende:

In de wei naast het huis van Henk en Liny Zwienenberg had Henk een paard lopen die nog beleerd moest worden. “Well kan d’r op nen peerd veur’n?” Harrie bedacht zich geen moment en sprong op het paard. Na een paar rondjes en uiteindelijk hangend naast het dier, zich vasthoudend aan de manen, kwam Harrie met het paard tot stilstand. De geleende broek helemaal kapot en zelf had Harrie flink bekraste en geschaafde benen. Maar niet voor niks, want Harrie kon maandag aan het werk bij MHZ.

Afscheid nemen zoals je ooit begonnen bent

Zijn familie had een ludieke manier bedacht om Harrie zijn laatste dag af te sluiten. Namelijk te paard, zoals hij ooit bij MHZ begonnen is. Dit keer wel een beleerd paard 😉

Door de jaren heeft Harrie ook nog bij andere bedrijven gewerkt, maar ruim twee jaar geleden kwam hij terug bij MHZ om nu dus te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Dankjewel Harrie en ga genieten van je pensioen!

Ga naar de website van Wegdamnieuws voor nog meer foto’s van toen en nu.